Praktijkvoorwaarden

Voor een eerste gesprek reserveren wij ruim de tijd voor het gesprek met u. Wilt u de afspraak verzetten of afzeggen, dan vragen wij u dat uiterlijk 48 uur van te voren te doen. Wij brengen dan geen kosten in rekening. Zegt u niet tijdig af, dan ontvangt u een factuur á 75 euro.

Hebt u een vervolgafspraak gemaakt en bent u verhinderd, dan kunt u de afspraak tot 24 uur van te voren nog kosteloos afzeggen (bij afwezigheid geldt het tijdstip van inspreken op de voicemail als afmeldtijdstip). Wij hebben dan nog voldoende tijd om iemand anders op te roepen of de gereserveerde tijd opnieuw in te delen. Laat u verstek gaan zonder het te melden, dan brengen wij u 35 euro per half uur in rekening. Een rekening voor een niet nagekomen afspraak wordt niet door uw zorgverzekeraar vergoed.

Wij vragen u naar het eerste gesprek, de eventuele verwijsbrief van uw arts en een legitimatiebewijs mee te nemen.

Voor het maken van een afspraak kunt u dagelijks tijdens kantooruren bellen naar ons centrale nummer (0172-700548).  Wij maken gebruik van een terugbel systeem (0172-700548) en vragen u om altijd uw bericht in te spreken. Wij nemen spoedig contact met u op.

Voor het verzetten van een afspraak belt u bij voorkeur het mobiele nummer van uw diëtist (dit staat altijd op uw afsprakenkaartje en onderaan al onze documentatie).

U kunt ook het contactformulier invullen.